Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta bolognese met pastakaas
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
spaghetti
▢
150
g
gehakt
▢
1
pot
bolognesesaus
▢
1
teen
knoflook
▢
1
ui
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
▢
150
g
pastakaas
▢
zout
▢
peper
Instructies
Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzing op de verpakking.
Giet af en meng er 2 eetlepels olijfolie door.
Fruit intussen de fijngesneden ui in 2 eetlepels olijfolie.
Pers het teentje knoflok hierboven uit.
Kruid het gehakt en voeg dit toe aan het uimengsel.
Rul het gehakt gaar met behulp van een vork.
Voeg de saus toe en laat het geheeel gedurende enkele minuten zachtjes warm worden. (Let op: de saus mag niet koken!)
Serveer direct en voeg naar smaak de pastakaas toe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
/
Pasta