Maak een dressing van 2 eetlepels balsamico azijn, 1 dessertlepel Italiaanse kruiden en 1 eetlepel knoflook-chili olie en meng dat met de courgette slierten. en meng dat met de courgette slierten.
Bestrooi de 3 kleuren paprikablokjes met 1 koffielepel olie, 1 koffielepel Italiaanse kruiden, wat peper en zout naar smaak en doe ze in een ovenvast bakje dat in het mandje van de airfryer past.
Verwarm de airfryer vóór op 200 graden.
Doe de paprika 8 minuutjes op 200 graden met spatdeksel in de airfryer (tussendoor even schudden). Voeg dan de gehalveerde tomaatjes toe en doe nog 4 minuutjes op 180 graden in de airfryer. Laat afkoelen.
Maak een dressing van de honing, twee koffielepels olie, 1 koffielepel Italiaanse kruiden en 2 eetlepels balsamico azijn.
Meng, als het afgekoeld is, het paprika/tomaatmengsel, de courgette, de komkommer, de kalamata olijven, de rucola en de witte kaas door elkaar en vermeng dit met de dressing.
Proef even en maak af met verse peper en zout naar smaak.
Notities / Tips / Wijnadvies
Ik heb het gegeten met een lekker gekruid varkenshaasje van 200 gram en 100 gram gekruide aardappel partjes en 1 eetlepel Philadelphia light op de varkenshaas (Ja sorry, ben nou eenmaal een Bourgondische lekkerbek, ook met WW eten). Dan komt er 8 punten bij, dan is de hele complete maaltijd 14 punten.