Kook de rijst volgens de verpakking en laat afkoelen en meng met de bloemkoolrijst.
Bestrooi de kipfilethaasjes met peper, zout en de bloem.
Meng het sinaasappelsap, de sinaasappelrasp, de Greensweet Stevia Syrup, de sambal, de Dijonmosterd, de maggiblokjes, de gember, de ketjap en de sojasaus goed met elkaar.
Doe de paprika, wokgroente en champignons bij elkaar.
Verhit de helft van de sesamolie in een wok en roebak de kipfilethaasjes 10 minuten al roerbakkend op halfhoog vuur.
Doe ze op een bord, doe er folie overheen en zet apart.
Verhit de andere helft van de sesamolie in dezelfde wok en roerbak de groente hierin al roerbakkend 10 minuten.
Voeg de rijst en bloemkoolrijst toe en roerbak 5 minuten mee op halfhoog vuur.
Doe dan de kipfilethaasjes weer terug in de pan samen met de saus.
Roerbak in zijn geheel nog een minuut of 5 tot 10.