Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Kleiner
Normaal
Groter
Kipfilethaasjes Teriyaki met champignons en wokgroente
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
450
gram
kipfilethaasjes
▢
400
gram
kastanjechampignons
in blokjes gesneden
▢
400
gram
Japanse wokgroente
▢
1
ui
gesnipperd
▢
3
teentjes
knoflook
geplet en klein gehakt
▢
1
rode peper
klein gesneden
▢
200
ml
Kikkoman Teriyaki saus
▢
30
gram
Greensweet Stevia Brown
▢
25
ml
becel light vloeibaar
▢
30
gram
kipkruiden
▢
1
blokje
groentebouillon
verkruimeld
eventueel
▢
zwarte peper
naar smaak
Instructies
Kruid de kipfilethaasjes met de kipkruiden.
Fruit de ui, peper en knoflook aan in de becel light.
Voeg de kipfilethaasjes toe en roerbak een paar minuutjes.
Doe de champignons erbij en roerbak een minuut of 5 mee, dan de Japanse wokgroente erbij en nogmaals een minuut of 5 roerbakken op hoog vuur.
Giet dan het vocht af en voeg de Greensweet Stevia Brown, het verkruimelde bouillonblokje en de Teriyakisaus toe.
Roerbak dit op hoog vuur nog een minuut of 3.
Proef even en voeg eventueel nog verse zwarte peper naar smaak toe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
Land van herkomst
Japan