Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Appels onder een dekentje
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
gram
bloem
▢
3
eetlepels
custardpoeder
▢
50
gram
suiker
▢
3
eieren
▢
1 ½
dl
volle melk
▢
per persoon 1 appel
▢
kaneel
▢
kaneelsuiker
Instructies
Zeef de bloem en het custardpoeder in een kom en meng er de suiker door.
Klop de eieren met de melk los en schenk het mengsel in een dun straaltje en in delen bij het bloemmengsel.
Roer het glad en klontvrij.
Schil de appels, boor ze uit en halveer ze.
Schik de appels met de bolle kant naar boven in een ovale ovenschaal en bestrooi ze met kaneel.
Schenk er het beslag over en bak het schoteltje 3/4-1 uur in een oven van 175°C goudbruin en gaar.
Serveer de appels warm, eventueel bestrooid met kaneelsuiker.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Taart