Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Arretjescake van Astrid Veltman v2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
Arretjescake
▢
½
pak
of rol biscuitjes
▢
100
gram
witte basterdsuiker
▢
100
gram
boter
▢
25
gram
cacao
3 eetlepels
▢
1
zakje
vanillesuiker
▢
1
ei
Instructies
Meng de cacao, vanillesuiker en basterdsuiker door elkaar en roer tot er geen klontjes meer in zitten.
Doe dit samen met de boter in een pan en zet die op laag vuur.
Klop intussen het ei en bekleed een (cake)vorm met plasticfolie.
Verkruimel de biscuitjes door ze in een plastic zak te doen en daar met een deegroller overheen te gaan.
Roer het boter-suikermengsel regelmatig door.
Laat het, als de suiker min of meer is opgelost, een beetje afkoelen en meng dan alles (dus ook het ei) door elkaar.
Doe het mengsel over in de vorm en laat het 1 nacht in de koelkast staan.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Cake