Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bastognetaartjes met Mascarpone en frambozen
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
15
gram
boter
▢
6
bastognekoeken
▢
1
eetlepel
gemberjam
▢
200
gram
frambozen
▢
1
mespunt
gemberpoeder
▢
2
eetlepels
poedersuiker
▢
75
gram
Mascarpone
Instructies
Smelt de boter.
Verkruimel de koeken met een deegroller en meng de boter, de jam en het gemberpoeder erdoor.
Verdeel het kruimelmengsel over de bodem van 2 kleine taartvormpjes van ± 10 cm doorsnee en druk het goed aan.
Laat de taartbodems in de koelkast minstens 1/2 uur opstijven.
Was de frambozen en schep er 1 eetlepel poedersuiker door.
Roer de andere lepel poedersuiker door de Mascarpone.
Schep de Mascarpone en de frambozen in de taartjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Taart