Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Biscuittaart van Astrid Veltman
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
5
eieren
▢
200
gram
kristalsuiker
▢
100
gram
bloem
▢
100
gram
aardappelmeel
▢
½
zakje
bakpoeder
Instructies
Klop de eieren in een kom samen met de suiker en mix dit 10 minuten.
Mix daarna verder in een warmwaterbad tot het lauw is.
Neem de kom dan uit het warmwaterbad en mix tot het koud is (de totale kloptijd is ± 20 minuten).
Zeef de bloem met het aardappelmeel en het bakpoeder en spatel dit in
gedeelten zachtjes en voorzichtig door het ei-suikermengsel (klop niet meer).
Boter een bakvorm goed in en bestrooi hem met bloem.
Bak de taart 45-60 minuten op 175°C.
Haal de taart uit de oven, neem hem uit de vorm, leg hem op een taartrooster en laat afkoelen.
Snijd hem doormidden en werk af met fruit en slagroom.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Taart