Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Bitterkoekjes 2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
gram
bittere amandelen
▢
200
gram
zoete amandelen
▢
600
gram
suiker
▢
1
eiwit
Instructies
Maal de gepelde amandelen tweemaal met 150 gr suiker fijn.
Vermeng ze dan met de rest van de suiker en zoveel eiwit tot een vrij slap deeg is ontstaan.
Leg vetvrij papier op de bakplaat en spuit daar met een spuitzak met een gladde mond kleine bolletjes op.
Druk ze met een vochtige doek een beetje plat en bak ze laag in een op 200°C voorverwarmde oven in ± 1/2 uur bruin en gaar.
Laat ze op het papier afkoelen en neem ze er dan voorzichtig af.
Mochten ze toch nog plakken, maak dan het papier aan de onderkant vochtig.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Koek