Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking, spoel af met koud water en zet apart..
Bak de bacon in een beetje PAM spray een twee minuutjes op hoog vuur in een wok.
Voeg dan de paprika, ui, knoflook en rode peper toe en roerbak een paar minuutjes mee.
Doe dan de champignons erbij en bak een minuut of 3 mee.
Voeg dan de gorgonzola, de parrano snippers en het gerookt paprikapoeder toe.
Laat twee minuutjes pruttelen.
Doe de pasta en peterselie erbij en roer alles door elkaar.
Proef even en maak eventueel nog op smaak met wat zout en/of peper uit de molen.
Eet smakelijk!
Ik heb het gegeten met een heerlijke verse salade naar keus onder de pasta zonder verdere toevoegingen.
De punten blijven dan hetzelfde.
Notities / Tips / Wijnadvies
Dit eigen recept (niet Weight Watchers waardig nog!) heb ik als eerste gastkok vol trots mogen plaatsen op het geweldige digitale culinaire Italiaanse magazine van twee lieve mannen Ad en Sjaak. https://www.iltramonto.eu/recept-pasta-gorgonzola-champignons-bacon-il-tramonto-culinair/
Je kunt het magazine hier volgen en geloof mij, het is de moeite waard! https://www.iltramonto.eu/