Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tagliatelle met snoekbaarsfiletjes á la Rob Heijdra
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
Ingrediënten
▢
3
snoekbaarsfilets
of andere witte vis
▢
½
rode en 1/2 gele paprika
▢
1
uitje klein gesneden
▢
8
kleine
tomaatjes
kort in kokend water houden zodat de velletjes makkelijk loslaten
▢
1
zakje
geraspte kaas
▢
3
teentjes
knoflook
▢
een paar takjes basilicum
fijn gesneden
▢
1
vers pepertje
rood
▢
500
gram
tagliatelle
▢
handjevol
olijven
in schijfjes om het geheel te decoreren
▢
scheutje goede olijfolie
om over het opgemaakte bord te schenken
Instructies
Eerst paprika, ui, knoflook, pepertje en basilicum in pan fruiten met wat gezonde olie.
Ondertussen de oven voorverwarmen op 180 graden.
De snoekbaarsfiletjes in een licht ingevette ovenschaal leggen.
Dan de groenten en kruidenmengsel er overheen leggen.
Tomaatjes ontvellen en in plakjes erover draperen.
Als laatste nog wat geraspte kaas er over en dan +/- 15 minuten in de oven schuiven.
De pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar koken.
Het resultaat uit de oven verdelen over de tagliatelle.
--------------------------------------------------------------------------------------------------