Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Brownies 4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
225
gram
chocolade
50-70%
▢
100
gram
boter
in stukken
▢
150
gram
patentbloem
gezeefde
▢
1
theelepel
bakpoeder
▢
1
mespunt
zout
▢
4
eieren
▢
325
gram
suiker
▢
2
theelepels
vanille-essence
▢
100
gram
pecannoten
Instructies
Doe de chocolade in een pan en smelt hem door de pan in een grotere pan kokend water te hangen.
Laat de chocolade iets afkoelen en roer er dan de boter door.
Blijf roeren tot alle boter is gesmolten.
Klop de eieren met de suiker en de vanille-essence romig en roer ze door het chocolademengsel.
Voeg de gezeefde bloem, het bakpoeder en het zout toe en roer alles goed door elkaar.
Meng er tot slot de gehakte noten door.
Giet het beslag in een met boter ingevette en met bloem bestoven vierkante
bakvorm.
Zet de vorm in een op 180°C voorverwarmde oven en bak de taart daarin in 20-25
minuten gaar.
Laat de taart afkoelen en snijd hem dan in flinke stukken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Cupcakes / Muffins
/
Gebak