Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Finse kruidkoek
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
gram
zachte roomboter
▢
250
gram
bruine suiker
▢
4
eieren
▢
250
gram
geraspte appelen
▢
400
gram
zelfrijzend bakmeel
▢
2
soeplepels speculaaskruiden
▢
1
dl
melk
Instructies
Roer de boter schuimig, voeg de suiker toe en klop het luchtig.
Meng er de geraspte appel door.
Zeef de zelfrijzende bloem en de speculaaskruiden en meng ze, afwisselend met de melk, door het beslag.
met de melk, door het beslag.
Vet een langwerpig bakblik goed in en vul het met het deeg.
Bak de koek ± 45 minuten op 180°C.
Laat de koek afkoelen voordat u hem uit de vorm haalt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Koek
Land van herkomst
Finland