Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Flensjestaart
Porties:
6
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
bloem
▢
2
eetlepels
olie
▢
½
eetlepel
zout
▢
5
eieren
▢
5
dl
melk
▢
100
gram
poedersuiker
Instructies
Meng de ingrediënten en bak van dit beslag een flensje.
Leg dit op een bord dat bovenop een pan met zacht kokend water ligt en besmeer het met jam.
Dek het flensje vervolgens af met een ander bord en bak het volgende flensje.
Leg dit bovenop het eerste besmeerde fleosje, enzovoort.
Leg tussen de flensjes af en toe een verrassing, zoals een versuikerd viooltje of schijfjes aardbei of een partje grapefruit.
Maak de taart tenslotte af door er gebrande, gesmolten suiker over te gieten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pannenkoeken
/
Taart