Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Rotolo di frittata al tonno
Omeletrolletjes met tonijn / Licht, kan ruim van te voren klaargemaakt worden en wordt koud geserveerd. Bovendien heb je zelf de keuze om het te serveren als kleine snack, als voor- of tussengerecht of zelfs als hoofdgerecht.
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
5
eieren
▢
blik
tonijn
120 gr
▢
een paar blaadjes icebergsla
▢
1
eetlepel
mayonaise
▢
½
eetlepel
tomatenketjup
▢
verse
bieslook
▢
peper & zout
Instructies
Kluts de eieren met peper & zout en bak hiervan 2 dunne omeletten en laat deze afkoelen.
Meng de uitgelekte tonijn met de tomatenketjup, mayonaise en fijngeknipte bieslook tot een smeuïge massa en maak af met peper & zout.
Houd een paar takjes bieslook achter voor de decoratie.
Besmeer de omeletten met het tonijnmengsel en bedek ze met icebergsla.
Rol de omelet strak op en omwikkel deze met huishoudfolie. Bewaar ze tot het serveren in de koelkast.
Serveren:
Snij de omelet in de gewenste stukken.
Gebruik indien nodig cocktailprikkers.
Decoreer met sprietjes bieslook.
Notities / Tips / Wijnadvies
Gevulde omelet als zomers hoofdgerecht? Doe er dan een frisse salade bij.
Heerlijk met een glas witte wijn of een zomerse rosé
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
/
Wraps
Land van herkomst
Italië