Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Visspiesjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gram
witte stevige vis in blokjes
bijv kabeljauw
▢
1
kleine
groene paprika in blokjes
▢
1
kleine
rode paprika in blokjes
▢
ananas stukjes
▢
prikkertjes
Marinade:
▢
180
gram
gesmolten boter
▢
2
el
kleingesneden dille
▢
1 - 2
teentjes
knoflook
▢
1 ½
el
kleingesneden peterselie
▢
2
tl
citroensap
Instructies
Rijg de vis afwisselend met rode paprika, groene paprika en evt de ananas aan prikker.
Eindig met vis.
Meng de ingrediënten voor de marinade
(als boter hard wordt, laat deze dan in magnetron of pannetje even smelten, of gebruik vloeibare boter).
Schenk de marinade over de visspiesjes minimaal 1 uur van tevoren. (kan 1 dag van tevoren).
Keer ze minstens eenmaal.
Bak de spiesjes in 10 minuten in voorverwarmde oven van 180 graden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer warm.
Ook lekker als bbq gerecht.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Tapas
/
Vis
/
Warme hapjes