Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Vruchtencake
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
zelfrijzend bakmeel
▢
1½
dl.
halfvolle melk
▢
50
gram
boter
▢
30
gram
strooibaar zoetmiddel
▢
2
eieren
▢
50
gram
abrikozen
light-jam
▢
250
gram
fruit
vers of uit blik, kleingesneden
Instructies
Verwarm de oven voor op 150 ºC.
Klop de eieren in een kom tot de massa dik en luchtig is.
Smelt de boter.
Meng het zoetmiddel met het zelfrijzend bakmeel.
Voeg al kloppend om en om melk, boter en zelfrijzend bakmeel toe.
Giet het in een taartbodemvorm van 28 cm doorsnede.
Bak de taart in 20 min. op maximaal 150 ºC gaar.
Smeer de abrikozenjam op de afgekoelde taartbodem en schik het fruit erop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voor 16 punten, ca. 95 Cal. per punt
Voedingswaarden
Serving:
1
stuk
|
Calories:
95
kcal
--------------------------------------------------------------------------------------------------