Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Naan 2
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
450
gram
bloem
▢
½
theelepel
bakpoeder
▢
½
theelepel
zout
▢
1
zakje
droge gist
7 gr
▢
150
gram
volle yoghurt
▢
1
losgeklopt ei
▢
1
eetlepel
gesmolten boter
▢
1 ½
dl
lauwe melk
▢
chilipoeder
▢
koriander
Instructies
Vermeng de bloem, bakpoeder, zout en gist.
Meng hier de yoghurt, het ei, de gesmolten boter en de lauwe melk door.
Kneed dit tot een stevig deeg.
Laat het deeg afgedekt ongeveer 1 uur rijzen en verdeel het daarna in 10 stukken.
Rol die heel dun uit en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bestrijk het deeg dun met melk en bestrooi het met chilipoeder en fijngesneden koriander.
Bak het in het midden van een op 220 °C voorverwarmde oven ± 10 minuten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
Land van herkomst
India