Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde eieren met gerookte zalm
Porties:
8
personen
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
eieren
▢
100
gram
gerookte zalm
▢
240
ml
mayonnaise
▢
½
bosje
dille
▢
rasp van 1/2 citroen
▢
32
st kappertjes uitgelekt
▢
zout
▢
peper
Instructies
Kook de eieren in 10 minuten hard.
Spoel ze koud en pel ze.
Snijd tijdens het koken van de eieren, de zalm in kleine stukjes.
Snijd de eieren over de lange kant doormidden.
Haal met een theelepeltjes het eigeel eruit en doe het eigeel in een kom.
Prak het eigeel fijn.
Voeg mayonnaise toe zodat het stevige pasta wordt.
Voeg de zalmsnippers toe en meng goed door elkaar.
Snijd de dille fijn.
Voeg de rasp van de citroen en de dille aan het mengsel toe.
Breng op smaak met zout en peper.
Vul met behulp van een theelepel de eiwitten met het mengsel.
Garneer elk half eitje met 2 kappertjes.
Zet tot serveren koel weg.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Ei
/
Koude Hapjes
/
Tapas
/
Zalm