Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gratin met gerookte zalm en een eitje
Porties:
2
personen
Total time
35
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
gram
gerookte zalm
▢
40
gram
Parmezaanse kaas
geraspt
▢
1
st
ei
▢
4
el
bechamelsaus
▢
2
el
paneermeel
▢
2
klontjes boter
Instructies
Kook het ei in 10 minuten hard.
Laat afkoelen en pel deze.
Snijd over de lengte door midden.
Snijd de zalm in stukken en verdeel over de ramequins.
Leg er een half ei op.
Lepel er 4 lepels bechamelsaus over.
Strooi er dan de geraspte Parmezaanse kaas en vervolgens wat paneermeel. eg er een klontje boter op en zet in de oven.
Laat 25 minuten gratineren.
Laat even afkoelen voordat je het serveert.
Voedingswaarden
Calories:
384
kcal
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Voorgerechten
/
Zalm