Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bitterkoekjesijs
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
ijsbolletjeslepel
Koekenpan
Pannetje
Ingrediënten
▢
1
zakje
Grand Cafe espresso
Douwe Egberts,
▢
12
bitterkoekjes
pak á 250 g, AH,
▢
4
eetlepel(s)
amandellikeur
slijter,
▢
4
eetlepel(s)
amandelschaafsel
zakje á 45 g, Baukje,
▢
1
beker
Italiaans ijs crème Gaffe
750 ml, Antica Gelateria,
Instructies
In pannetje 125 ml water aan de kook brengen.
Espressopoeder in kopje doen en kokend water erdoor roeren.
Bitterkoekjes halveren.
Bitterkoekjes over vier bordjes verdelen.
Besprenkelen met hete koffie en likeur.
In droge koekenpan amandelschaafsel in ca. 2 minuten lichtbruin roosteren.
Met ijsbolletjeslepel op elk bordje 2 bolletjes ijs op bitterkoekjes scheppen.
Amandelschaafsel erover verdelen.
Voedingswaarden
Calories:
365
kcal
|
koolhydraten:
47
g
|
Protein:
6
g
|
Vet:
14
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
IJs
/
Nagerecht