Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Couscous met koolraap
AllerHande januari 2003
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
g
sugar snaps
▢
1
pak
Marokkaanse couscous
317 g
▢
4
tartaartjes
▢
zout
▢
peper
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
zak
koolraap in blokjes
300 g
Instructies
Sugar snaps schoonmaken, in ruim kokend water in ca. 3 minuten beetgaar koken en laten uitlekken.
In kom couscous en rozijnen (uit pak) met 4 dl kokend water mengen.
Couscous ca. 5 minuten laten staan.
Tartaartjes bestrooien met zout en peper.
In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en tartaartjes in ca. 7 minuten bruin en gaar bakken.
In wok rest van olie verhitten, koolraap al omscheppend in ca. 4 minuten beetgaar roerbakken.
Kruidenmix (uit pak) erover strooien.
Couscous en sugar snaps door koolraapmix scheppen en geheel nog ca. 2 minuten door en door verwarmen.
Koolraap-couscoussalade op borden scheppen en tartaartje erop leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Rijst
/
Rundvlees
/
Vlees