Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gebakken eihartjes
AllerHande april 2000
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
sneetjes
wit-casinobrood
▢
1½
eetlepel
boter of margarine
▢
4
eieren
▢
½
zakje
friséesla
gemengd
▢
zout
▢
versgemalen peper
▢
½
bakje
tuinkers
Instructies
Met steker hartjes uit brood steken.
Steker in koekenpan zetten en klontje boter hierin verhitten.
Ei erin breken en op laag vuur in 5 à 8 minuten gaar bakken.
Eihartje uit pan halen en warm houden onder aluminiumfolie.
Rest van eieren op zelfde wijze bakken.
Intussen broodhartjes roosteren.
Sla over vier borden verdelen.
Broodhartjes op sla leggen, eihartjes erover verdelen.
Bestrooien met zout en peper.
Tuinkers erboven fijnknippen.
Direct serveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Met verschillende vormen kunnen gevarieerde eitjes gebakken worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Broodjes
/
Brunch
/
Ei
/
Lunch
Feestdagen etc
Valentijnsdag