Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gepofte aardappelen met zalm en verse dille
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
grote
aardappels
▢
2
bakjes
stoomgroenten
broccoli, rode ui, paprika
▢
1
zakje
dille
verse
▢
1
bakje
zalmsalade
200 g
▢
1
bakje
zalmsnippers
gerookte , 200 g
Instructies
Aardappelen schoonboenen en met vork op enkele plaatsen inprikken.
In magnetron op vol vermogen (700 watt) in ca. 12 minuten bijna gaar laten worden.
Aardappelen in handdoek verpakken en ca. 10 minuten laten nagaren.
Groente volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
Helft van dille fijnhakken.
Zalmsalade met 2/3 zalmsnippers en fijngehakte dille mengen.
Aardappelen aan 1 kant insnijden en iets opendrukken.
Aardappelen over vier borden verdelen en zalmmengsel erin scheppen.
Met rest van zalmsnippers en enkele takjes dille garneren.
Gevulde aardappelen met groente serveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met salade van sla en komkommer
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Magnetron koken
/
Vis
/
Zalm