Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Asperge kipcocktail
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
potje
witte asperges
315 ml
▢
8
blaadje(s)
kropsla
ca. 150 g
▢
½
zakje
bieslook
verse à 25 g
▢
2
eetlepel
mayonaise
▢
2
eetlepel
volle yoghurt
▢
1
theelepel
kerriepoeder
▢
½
eetlepel
sherry
▢
1
schaaltje
kipfilet fumé
Instructies
Asperges laten uitlekken en in stukjes van ca. 1 cm snijden.
Sla wassen en laten uitlekken.
Kipfilet in kleine blokjes snijden.
Bieslook fijnknippen.
Sausje roeren van mayonaise, yoghurt, kerrie en sherry.
Op smaak brengen met zout en peper.
Asperges en kip mengen met saus.
Sla in vier (glazen) schaaltjes leggen.
Asperge-kipmengsel erover verdelen.
Bestrooien met bieslook.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met geroosterd brood en roomboter.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Groenten
/
Kip
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Nederland