Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Asperges met witte wijnsaus
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
witte asperges
▢
300
g
groene tagliatelle
pasta
▢
1
schaaltje
kipfilet
ca. 400 g
▢
50
g
boter
of margarine
▢
½
zakje
peterselie
verse à 30 g
▢
1
zakje
aspergesaus
40 g
▢
100
ml
witte wijn
Instructies
In aspergepan of hoge pan water koken.
Houtachtige uiteinden van asperges snijden.
Asperges dun schillen, vanaf vlak onder de kop.
Asperges in ca. 15 minuten gaar koken.
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing.In koekenpan helft van boter verhitten.
Kip bestrooien met zout en peper en in ca. 10 minuten bruin en gaar bakken.
Peterselie fijn knippen.
Saus bereiden met rest van boter, wijn en 150 ml water.
Peterselie door saus roeren.
Asperges serveren met kip, tagliatelle en saus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Kip