Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gehaktbroodjes
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
plakjes
deeg voor hartige taart
diepvries (pak à 450 g)
▢
5
zoetzure augurken
▢
3
bosuitjes
▢
400
g
half-om-halfgehakt
▢
1
eetlepel(s)
gehaktkruiden
strooibusje a 90 g
▢
1
eetlepel(s)
mosterd
▢
1
zak
gemengde sla extra
200 g
▢
4
eetlepel(s)
Thousand Island dressing
Instructies
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
Deegplakjes laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
Augurken in blokjes snijden.
Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
Gehakt vermengen met augurk, bosui en gehaktkruiden.
4 deegplakjes uitspreiden op aanrecht en besmeren met mosterd.
Gehakt er in bergjes opleggen.
Afdekken met resterende deegplakjes.
Randen goed dichtdrukken.
Broodjes in ca. 25 minuten in oven gaar en bruinbakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met sla gemengd met dressing.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brunch
/
Hartige taart
/
Lunch
/
Varkensvlees
/
Vlees