Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde slabladeren
Snel te maken en slank
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
schaaltje
kipfilet
ca. 200 g
▢
zout
▢
peper
▢
3
bosuitjes
▢
2
eetlepel(s)
sesamolie
▢
100
g
sugar snaps
▢
1½
eetlepel(s)
vloeibare kruidenbouillon
knijpflesje, à 210 ml
▢
1
eetlepel(s)
sesamzaadjes
geroosterde zakje à 250 g
▢
4
bladen
ijsbergsla
Instructies
Kipfilet in reepjes snijden en bestrooien met peper en zout.
Bosuitjes schoonmaken en in stukjes van ca. 2 cm snijden.
Sugar snaps schoonmaken en wassen.
In wok olie verhitten.
Kipfilet ca. 2 minuten roerbakken.
Sugar snaps toevoegen en ca. 3 minuten mee roerbakken.
Laatste minuut bosui meebakken.
Op smaak brengen met vloeibare bouillon.
Slabladeren in 4 kommen of brede glazen leggen.
Slabladeren vullen met kip-groentemengsel.
Bestrooien met sesamzaadjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met geroosterd brood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Voorgerechten