Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mediterrane soep met garnalen
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
soeppakket mediterrane tomatensoep
132 g
▢
1
courgette
▢
2
rode paprika
▢
2
pakjes
roze garnalen
a 125 g
▢
2
teentjes
knoflook
▢
5
eetlepel(s)
olijfolie
▢
½
bruin casinobrood
Instructies
Bouillonmix (uit pak) met 1 l warm water al roerend aan de kook brengen.
Courgette en paprika's schoonmaken en in blokjes snijden.
Pasta (uit pak) aan bouillon toevoegen en soep met deksel schuin op pan 10 minuten zachtjes koken.
Halverwege courgette en paprika meekoken.
Laatste minuut garnalen toevoegen.
Knoflook boven olie uitpersen en goed mengen.
Sneetjes brood met olie besprenkelen en onder grill roosteren.
Laatste minuut kruidenmix (uit pak) door soep roeren.
Knoflooktoast diagonaal halveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Soep met toast serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
/
Vis
/
Voorgerechten
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Mediterraan