Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige visschotel
Lekker met wortelsalade.
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
bladspinazie
gesneden deelblokjes, diepvries
▢
2
uien
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
1
pakje
Mon Chou Pan & Oven
200 g
▢
50
g
belegen kaas
zakje a 150 g
▢
2
eetlepels
Franse mosterd
▢
2
schaaltjes
kabeljauwfilet
à ca. 250 g
▢
1
pak
aardappelpuree voor ovenschotels
166 g
Instructies
Spinazie ontdooien (in magnetron) volgens gebruiksaanwijzing.
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5.
Uien pellen en snipperen.
In braadpan olie verhitten.
Ui ca. 3 minuten fruiten.
MonChou toevoegen en verhitten.
Kaas en mosterd erdoor roeren.
Vis afspoelen en droogdeppen.
Vis in ovenschaal leggen.
Bestrooien met zout en peper.
Kaassaus erover schenken.
Spinazie erover verdelen.
Puree maken volgens gebruiksaanwijzing.
Puree boven op spinazie scheppen.
Schaal ca. 20 minuten in midden van oven plaatsen tot vis gaar is en schotel lichtbruin.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Vis