Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zoete puntpaprika's met pandanrijs
snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
g
pandanrijst
pak à 400 g
▢
4
zoete puntpaprika's
▢
2
zoete uien
net à 750 g
▢
1
teentje
knoflook
▢
2
groene paprika's
▢
4
eetlepels
olie
▢
2
bakjes
roze garnalen
à 125 g
▢
1
theelepel
koriander
Instructies
Oven op 200 °C voorverwarmen.
Rijst volgens beschrijving op verpakking gaarkoken.
Puntpaprika's in lengte halveren, zaadlijsten verwijderen.
Uien en knoflook pellen en fijnsnijden.
Groene paprika's wassen, zaadlijsten verwijderen en in stukjes snijden.
In kleine koekenpan olie verhitten en ui en knoflook zacht fruiten.
Garnalen en groene paprika toevoegen en kort meebakken.
Rijst met garnalen, groenten en koriander mengen.
Paprika's met rijstmengsel vullen en met rest olijfolie besprenkelen.
Paprika's en restant vulling in ingevette ovenschaal leggen en 15 minuten bakken.
Gevulde paprika's over vier borden verdelen en restant vulling ernaast leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rijst
/
Vis
/
Zeevruchten