Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Stokbrood met zeevruchtensalade
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
mes
kom
lepel/spatel
Ingrediënten
▢
2
meergranen
stokbroden
boulogne, afbak, à 250 g
▢
500
g
tomaten
▢
1
zakje
basilicum
verse 15 g
▢
2
bakjes
fruits de mer
zeevruchten, à 150 g
▢
1
bakje
roze garnalen
125 g
▢
5
eetlepels
cocktailsaus
pot à 296 g
▢
1
zakje
rucola-sla
75 g
Instructies
Oven op 220 °C voorverwarmen.
Brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken.
Tomaten wassen, halveren, pitjes eruit scheppen en vruchtvlees in blokjes snijden.
Basilicumblaadjes fijnknippen.
In kom zeevruchten, garnalen, tomaatblokjes, basilicum en cocktailsaus door elkaar scheppen.
Broden halveren en helften in lengte opensnijden.
Van onderste helft brood wat indrukken, beleggen met rucola en zeevruchtensalade erop scheppen.
Met bovenste helften afdekken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Hoofdgerechten
/
Salade
/
Vis
/
Zeevruchten