Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vanilleroomijs met druiven en amandelen
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
zakje
amandelschaafsel
45 g
▢
250
g
pitloze rode druiven
bakje à 500 g
▢
1
eetlepel
vloeibare margarine
▢
1
eetlepel
suiker
▢
8
eetlepels
kookroom
schenkbaar, flesje à 250 ml
▢
8
bolletjes
vanilleroomijs
bak à 1000 ml
Instructies
In droge pan amandelen roosteren tot ze lichtbruin zijn.
Druiven wassen en halveren.
Margarine in pan verhitten.
Druiven met suiker toevoegen en op laag vuur kort verwarmen.
Kookroom toevoegen en verwarmen tot saus een beetje inkookt.
IJs over 4 borden verdelen.
Druiven met saus er omheen schenken en garneren met amandelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
IJs
/
Nagerecht