Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Varkensschnitzel gevuld met Zaanlander kaas
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
varkensschnitzels
▢
8
plakken
Zaanlander kaas lichtbelegen 48 +
stuk ca. 500 g
▢
1
ei
▢
5
eetlepels
paneermeel
▢
3
eetlepels
vloeibare margarine
▢
1½
zak
aardappelballetjes
à 450 g
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
1
zak
wokmix Italiaans
diepvries, 750 g
Instructies
Oven voorverwarmen op 225 ºC.
Filets met zout en peper bestrooien.
Kaas erover verdelen, filets dubbelklappen en opening dichtsteken met prikkers.
In diep bord ei met 2 eetlepels water loskloppen.
Paneermeel op plat bord strooien.
Vlees eerst door ei en daarna door paneermeel wentelen.
In koekenpan margarine verhitten en vlees in 30 minuten rondom bruin en gaar bakken.
Aardappelballetjes in midden van oven 15-20 minuten bakken.
In wok olie verhitten en wokmix 10 minuten roerbakken.
Gevulde filets met aardappelballetjes en wokmix serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Nederland