Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vistaart 2
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
5
plakjes
bladerdeeg
diepvries pak à 450 g
▢
1
courgette
▢
2
eetlepels
boter
of margarine
▢
100
ml
witte wijn
▢
1
pakje
kabeljauwfilet
diepvries 200 g
▢
4
eieren
M
▢
3
eetlepels
melk
▢
2
bakjes
roze garnalen
à 125 g
Instructies
Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
Courgette wassen en in blokjes snijden.
In braadpan boter verhitten en courgette ca. 5 minuten zachtjes bakken.
Wijn en kabeljauw toevoegen, aan kook brengen en ca. 3 minuten stoven.
Eieren loskloppen met melk, zout en peper.
Taartvorm invetten en bekleden met bladerdeeg.
Courgette-vismengsel en garnalen over bodem verdelen.
Eieren erover schenken.
Taart in midden van oven in ca. 35 minuten gaar bakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met komkommersalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hartige taart
/
Hoofdgerechten
/
Vis