Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zoetzure vis
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
hele
vis
▢
2
teentjes
knoflook
uitgeperst
▢
1
stuk
gemberwortel
geraspt
▢
2
eetlepels
bruine suiker
▢
2
eetlepels
azijn
▢
2
eetlepels
vissaus
▢
1
tomaat
in stukjes
▢
2
wortelen
in stukjes
▢
1
paprika
in stukjes
▢
½
theelepel
chilipoeder
Instructies
Fruit de knoflook, gember en chilipoeder gedurende drie minuten.
Voeg de suiker toe, de azijn en de vissaus en verhit nog twee minuten.
Voeg alle overige ingrediënten toe, behalve de vis, en een deciliter water, en kook dit geheel een kwartier zachtjes.
Maak de vis schoon en maak 4 inkepingen aan beide kanten.
Vul deze met de saus.
Gril de vis ongeveer 10 minuten aan elke kant.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vis
Land van herkomst
Oosters