1rode paprikazaadjes verwijderd en in stukjes gesneden
Zout naar smaak
75ggeraspte jong belegen kaas
Instructies
Snijd de courgettes in blokjes en de bosuitjes in ringetjes.
Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in stukjes.
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan.
Bak de courgette en paprika al roerend gedurende 10 minuten, totdat ze beetgaar zijn.
Breng op smaak met zout en schep het mengsel in een ingevette ovenschaal.
Bereid de aardappelpuree met 4 dl water, melk en zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schep de bosuitjes door de aardappelpuree.
Verdeel de aardappelpuree over de groenten in de ovenschaal en bestrooi het gerecht met de geraspte kaas.
Verwarm de grill voor en zet de ovenschaal 15 minuten onder de grill totdat er een mooi goudbruin korstje ontstaat.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer deze verrukkelijke aardappel-groentepuree als bijgerecht bij gegrild vlees of vis. Het kaaskorstje voegt een smaakvolle finishing touch toe. Geniet van deze eenvoudige en smakelijke ovenschotel!