Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappel spinazie ovenschotel
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
aardappels
▢
400
g
spinazie
diepvries deelblokjes
▢
250
g
gehakt
▢
1
ui
▢
Knoflook
1-2 teentjes, naar smaak
▢
Geraspte kaas
▢
Crème fraîche
▢
1
ei
▢
Ketjap
▢
Tomaten ketchup
▢
Peper
▢
Zout
▢
Nootmuskaat
Instructies
ook de aardappels, giet ze af en laat ze staan.
Fruit de ui, voeg het gehakt toe en bak het rul.
Pers een of twee teentjes knoflook uit en voeg ze toe.
Voeg een scheutje ketjap en een klein beetje ketchup toe aan het gehaktmengsel.
Rasp de kaas en meng deze met crème fraîche, geklutst ei, een of twee snufjes peper, zout en een mespuntje nootmuskaat.
Doe de gekookte aardappels in een ovenschaal, voeg het gehaktmengsel toe.
Verdeel de diepvries spinazie deelblokjes erover.
Giet vervolgens het crème fraîche en kaasmengsel erover.
Zet de schaal in de oven en bak op 200 °C.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze heerlijke aardappel-spinazie ovenschotel!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Ovenschotel
/
Vlees
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch