Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chocoladekoekjes met frambozenfondue
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gr
pure chocolade
▢
300
gr
frambozen
diepvries
▢
suiker
naar smaak
Instructies
Breek de chocolade in kleine stukjes en laat die au bain-marie zachtjes smelten.
Meng goed om een gladde crème te bekomen.
Bekleed één of meer ovenplaten met aluminiumfolie en maak daarop met behulp van een in de chocolade gedoopt penseel kleine schijfjes van ± 2 mm dikte.
Laat ze in de koelkast 10 minuten hard worden.
Maak ze dan één na één voorzichtig van het folie los en leg ze weer in de koelkast.
Om zeer regelmatige koekjes te bekomen, kunt u vooraf kartonnen rondjes knippen, deze bekleden met het folie en daarop de chocolade uitstrijken.
Mix de frambozen ,bewaar enkele exemplaren voor de versiering en haal ze dan door een fijne zeef.
Voeg naar smaak suiker toe ,sommige diepvries frambozen zijn reeds gesuikerd.
Serveer de chocoladekoekjes met de frambozenfondue.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Chocolade
/
Dessert
/
Fruit
/
Nagerecht
Land van herkomst
België