Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Frangipannetaart
Porties:
4
stuks
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
125
gr
bladerdeeg
▢
120
gr
boter
▢
150
gr
suiker
▢
1
ei
▢
5
soeplepels
melk
▢
60
gr
gemalen amandelen
▢
8
druppels
amandelextract
▢
110
gr
bloem
▢
1
koffielepel
bakpoeder
Instructies
Verwarm de oven voor op 220°C.
Smelt de boter en roer de overige ingrediënten, behalve het bladerdeeg, erbij.
Rol het bladerdeeg uit en prik het in.
Verdeel de vulling erover en werk de bovenkant af met reepjes bladerdeeg.
Bak de 30 minuten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Taart
Land van herkomst
België