Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde speculaas van Onbekende Auteur v5
(± 1 kg)
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
Voor de vulling:
▢
400
gram
amandelspijs
▢
1
ei
▢
½
eetlepel
citroen
▢
Voor het deeg:
▢
250
gram
zelfrijzend bakmeel
▢
125
gram
basterdsuiker
▢
2
eetlepels
speculaaskruiden
▢
zout
▢
175
gram
boter
▢
25
gram
amandelen
▢
2
eetlepels
melk
▢
een ingevette bakplaat
Instructies
Vulling:
Vermeng de amandelspijs met het ei en de citroenrasp en kneed het goed door.
Deeg:
Zeef het bakmeel boven een kom en maak in midden een kuiltje.
Doe de suiker, de speculaaskruiden, het zout en de boter in het kuiltje, verkruimel ze
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Koek
Feestdagen etc
Sinterklaas