Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Suikertaart op z'n Tongers
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
gistdeeg
Voor de vulling:
▢
250
gr
boter
▢
250
gr
griessuiker
▢
½
theelepel
kaneel
▢
125
gr
gemalen amandelen
▢
100
gr
bloem
Instructies
Bereid het gistdeeg zoals vermeld onder 'Gerezen pruimentaart'.
Beboter een springvorm, bestuif met wat bloem en bekleed met het deeg.
Roer de boter tot room.
Voeg de suiker, de kaneel, de gemalen amandelen en de bloem toe en meng alles goed door elkaar.
Stort het mengsel in het deeg en bak het 40 minuten in een op 190°C voorverwarmde oven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Taart
Land van herkomst
België