Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kipsalade met avocado
Porties:
8
stuks
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
600
g
kipfilet
▢
zout
▢
versgemalen peper
▢
25
g
boter
▢
2
bakjes
Italiaanse pestodressing
a 100 g
▢
125
ml
crème fraîche
▢
2
avocado's
in blokjes
▢
250
g
cherrytomaatjes
gehalveerd
▢
75
g
rockett slamelange
▢
8
kleine blaadjes
basilicum
Instructies
Kipfilets in lengte in repen snijden, repen halveren.
Bestrooien met zout en peper.
In koekenpan boter verhitten en reepjes kip in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar bakken.
In schaal Italiaanse dressing, crème fraîche en zout en peper naar smaak door elkaar roeren.
Avocado, tomaatjes en kip erdoor scheppen.
Rockettsla langs rand van platte schaal verdelen.
Kipsalade in midden scheppen en garneren met blaadjes basilicum.
Voedingswaarden
Calories:
320
kcal
|
koolhydraten:
6
g
|
Protein:
20
g
|
Vet:
25
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Hapjes
/
Kip
/
Salade
Land van herkomst
Fusion