Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Witte saus of melksaus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
30
gr
boter
▢
25
gr
maïzena
▢
3
dl
melk
▢
peper
▢
zout
▢
nootmuskaat
Naar keuze:
▢
1
theelepel
mosterd
▢
1
eidooier
Instructies
Smelt de boter.
Neem de pan van het vuur en voeg al roerend de maïzena toe.
Zet de pan terug op het vuur en giet er al roerend de melk bij.
Laat goed doorkoken.
Breng op smaak met de kruiden.
Neem de pan weer van het vuur en voeg eventueel de mosterd en/of de eidooier toe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Saus
Land van herkomst
België