Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zeetongen van Brabo
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
zeetongen
of 4 kleine tongen
▢
bloem
▢
peper
▢
zout
▢
boter
▢
2
sjalotjes
▢
100
gr
peterselie
fijngehakt
▢
4
soeplepels
water
▢
1
soeplepel
azijn
Instructies
Fileer de zeetongen of laat ze door uw vishandelaar fileren.
Droog de filets af en wentel ze in bloem.
Bak ze in geklaarde boter en houd de gebakken vis warm.
Stoof de versnipperde sjalotjes in dezelfde braadpan aan en voeg er de gehakte peterselie aan toe.
Bevochtig met de azijn en het water, laat goed uitkoken en kruid met peper en zout.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met gepersileerde aardappelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
Land van herkomst
België