1Roma espresso40 ml of Arpeggio Decaffeinato espresso
1eetlepelzoete gecondenseerde melk
10mlkaramelsiroop
1theelepelcacao
80mlmelk
1kaneelstokje
Busje slagroom
Instructies
Schenk de gecondenseerde melk in het cappuccinokopje.
Voeg de cacao en het kaneelstokje toe aan de melk en roer goed om te mengen.
Plaats het kopje onder uw Nespresso machine en zet een espresso van de Roma of Arpeggio Decaffeinato koffie.
Bereid het melkschuim met behulp van een Aeroccino melkopschuimer of het stoompijpje van uw Nespresso machine en voeg een flinke lepel toe aan de koffie.
Top het kopje af met een mooie toef slagroom en garneer met een beetje karamelsiroop en het kaneelstokje.
Geniet van dit romantische cacao-kaneel koffiegenot!
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze romantische cacao-kaneel koffie gaat goed samen met een glas dessertwijn, zoals een zoete witte wijn of een lichte rode wijn.