Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelcurry met Piri-piri saus
Porties:
2
personen
Voorbereidingstijd
40
minuten
min
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
350
gram
aardappels
in blokjes gesneden
▢
1
ui
gesnipperd
▢
2
teentjes
knoflook
fijngehakt
▢
1
blikje
tomatenpuree
▢
1
theelepel
piri piri saus
▢
¼
theelepel
kaneel
▢
½
theelepel
koriander
▢
Olie
▢
Zout
▢
1
eetlepel
citroensap
▢
2
eetlepels
verse peterselie
fijngehakt
Instructies
Bak de gesnipperde ui in wat olie tot deze glazig is.
Voeg de fijngehakte knoflook en specerijen toe en bak gedurende 2 minuten.
Voeg de tomatenpuree toe en bak deze 2 minuten mee.
Meng de citroensap en verse peterselie erdoorheen.
Voeg de aardappelblokjes en piri-piri saus toe, samen met 1 dl water.
Breng het geheel aan de kook.
Laat de aardappelen op laag vuur in 30 minuten gaar worden, regelmatig roeren.
Breng op smaak met zout en serveer de aardappelcurry met piri-piri saus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Eet smakelijk!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch