Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelen in peterseliesaus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
aardappels
koude gekookte
▢
20
gram
bloem
▢
30
gram
boter
▢
½ - 1
liter
melk
▢
1
eetlepel
gehakte peterselie
▢
Zout
▢
Peterseliesaus
Instructies
Maak een peterseliesaus op de gewone manier klaar (zie link).
Snijd de aardappelen in schijfjes en leg ze in een vuurvast schoteltje.
Giet de peterseliesaus eroverheen en laat op een laag vuur het schoteltje goed warm worden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Heeft u een mooie foto gemaakt van dit recept
stuur
hem mij dan toe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch