Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelkoekjes van Onbekende Auteur
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
rasp
Koekenpan
Ingrediënten
▢
500
gram
rauwe aardappels
▢
20
gram
bloem
▢
2
deciliter
melk
▢
Zout
▢
1
ei
▢
60
gram
boter
▢
Peper
Instructies
Schil de aardappelen, spoel ze af en rasp ze grof.
Zorg ervoor dat de geraspte aardappelen in water blijven om verkleuring te voorkomen.
Knijp het overtollige vocht uit de geraspte aardappelen met behulp van een doek.
Meng de geraspte aardappelen met bloem, zout, peper, melk, eierdooier en stijfgeklopt eiwit.
Smelt een klontje boter in de koekenpan.
Vorm kleine koekjes van het beslag en bak deze aan beide zijden goudbruin in de koekenpan.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de aardappelkoekjes warm.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch