Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Crépes meringuées (flensjes met eiwitschuim)
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
12
dunne flensjes
▢
1
banaan
▢
3
abrikozen
▢
125
gram
suiker
▢
2
ei
▢
1
appels
▢
50
gram
kersen
▢
1
peer
▢
1
zakje
vanillesuiker
▢
100
gram
abrikozenjam
Instructies
Vervang in het flensjes beslag de helft van de melk door bier.
Maak alle vruchten schoon en schil ze en snij ze in blokjes.
Meng alles met abrikozenjam.
Klop de eiwitten met de suiker en vanillesuiker au bain marie zeer stijf.
Bak de flensjes.
Garneer de flensjes met het vruchtenmengsel.
Vouw ze dubbel.
Spuit op de bovenkant met de spuitzak een garnering van eiwit.
Zet de schaal met flensjes enkele minuten in een oven van 200°C.
Laat de eiwitten kleur krijgen, maar niet te hard worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Pannenkoeken